Från rabarbersaft till det här
Mitt kök här är inte speciellt inspirerande. Jag har med mig en kastrull och en stekpanna. Alltså är mina möjligheter begränsade. Dessutom lönar det sig inte för mig att för bara en månad införskaffa typ olivolja, socker, kryddor, risottoris, ketchup, sånt som jag ändå inte får med mig hem igen.
Därav har jag nu prövat på billig färdigmat. Färdigmat är inte min grej, jag tycker om att veta vad det är jag äter, men efter lite innehållsförteckningsreseach kan jag konstatera att färdiga tomatsåser för det mesta innehåller helt vanliga adekvata ingredienser. Hittills har jag prövat på Pirkkas med zucchini och aubergine och Lidls med basilika. Godkända båda två.
När pasta kommer ut genom öronen på mig ska jag övergå till fiskpinnar.
Där hemma väntar min senaste Glorian ruoka & viini.
Kommentarer
Trackback